Treener Anti Saarepuu rääkis end suusaliidu ja Team Haanja lepingutüli kommenteerides sisse (2)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anti Saarepuu väitis, et Team Haanja liikmetelt nõutakse teiste sportlaste suusahoolduskulude tasumist, aga Suusaliit ja Eesti Olümpiakomitee kinnitasid, et jutt ei vasta absoluutselt tõele - säärase pakkumise tegi Team Haanja ise.
Anti Saarepuu väitis, et Team Haanja liikmetelt nõutakse teiste sportlaste suusahoolduskulude tasumist, aga Suusaliit ja Eesti Olümpiakomitee kinnitasid, et jutt ei vasta absoluutselt tõele - säärase pakkumise tegi Team Haanja ise. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Lepingutüli täpsemate asjaolude kohta uuris Postimees Team Haanja treeneri Anti Saarepuu käest, kes on viimased poolteist aastat olnud suusavõistkonna peamine kõneisik. Saarepuu vastused osutusid järelkontrollimisel valet sisaldavateks.

Uurin Team Haanja liikmete ja Eesti Suusaliidu vahelise lepingu küsimust. EOK kinnitas mulle, et seni, kuni leping pole sõlmitud, ei saa sportlastele ettevalmistustoetust välja maksta? Miks pole Team Haanja liikmed lepingut allkirjastanud?

Suusaliit ja nüüd ka Eesti Olümpiakomitee pole nõus meie pakutud lepinguparandustega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles