18 suusaklubi kangutavad president Andreas Laanet (1)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusaliidu president Andreas Laane.
Suusaliidu president Andreas Laane. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

SUUSATÜLI: Suusaliidu ja Team Haanja vaheline lepingutüli võib olla kunstlikult aktuaalsena hoitud vahend, mille abil loodetakse taastada alaliidus kunagine olukord, kus kõik olid võrdsed, aga murdmaasuusatamine veel võrdsem.

Eesti Suusaliidu president Andreas Laane ja 2015. aasta juunis ametisse valitud juhatus seisavad 3. augustil silmitsi usaldushääletusega, mille tulemus otsustab, kelle juhtimisel ja mis kursil alaliit jätkab.

Nimelt laekus hiljuti suusaliitu 18 liikmesklubi kiri, kus nõuti erakorralise üldkogu kokkukutsumist. Et vastavalt põhikirjale on erakorralise üldkogu kvoodiks 10 protsendi liikmete soov ja suusaliidul on 71 liiget, koguneb 3. augustil üldkoosolek, kus teiste teemade kõrval päevakorras ka kaks kirjas nõutud punkti: 1) presidendi ja juhatuse tagasikutsumine, 2) uue presidendi ja juhatuse valimine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles