Video: Caroline Wozniacki selgitab, miks ta ajakirjale alasti poseeris

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki. Foto: Instagram

Endine naiste maailma esireket Caroline Wozniacki säras alasti ESPNi ajakirja peakaanel. 26-aastane Taani tennisist rääkis videos, miks ta sellise aktsiooniga kaasa läks.

«Ma olen kuulnud inimestelt igasuguseid jutte: nad on öelnud, et peaksin keskenduma oma spordialale (tennisele), tegema rohkem trenni, end vähem pildistama ning mõtlema vähem oma väljanägemisele,» ütles Wozniacki.

«Aga inimesed ei tea, kui palju me (tennisistid) tööd teeme. Individuaalsportlastena hinnatakse ning jälgitakse meid pidevalt. Inimesed on alati valmis avaldama arvamust kellegi välimuse kohta, kuid minu jaoks on kõige olulisem see, et oleksin parim tennisist ning sportlane,» tunnistas tennisist.

«Mind ei huvita, mida teised inimesed minust arvavad. Nooremana tundsin end ebakindlalt, kuid ajaga õppisin oma keha armastama. Nüüd on mul tugevad kõhulihased ning reied, mida ma vajan jooksmiseks, et võistelda teiste tennisistidega,» lisas Wozniacki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles