Läti NBA staari peretragöödia toodi päevavalgele

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristaps Porzingis.
Kristaps Porzingis. Foto: ELSA/AFP/Scanpix

Pühapäeval linastus USAs seni avaldamata dokumentaalfilm Läti NBA tähe Kristaps Porzingise (New York Knicks) elust, kus toodi päevavalgele 21-aastase lätlase peretragöödia.

Enamik materjalist filmiti eelmisel suvel Lätis ning linateoses selgus, et Porzingisel oli lisaks vendadele Janisele (tema agent) ja Martinsile (tema mänedžer) veel üks vend Toms, kes suri 14 kuu vanuselt, kui Kristapsi sünnini jäi veel neli aastat.

«Mul oli tunne, nagu oleks buldooser minu elust üle sõitnud. Meil oli veel kaks last, kelle eest tuli hoolitseda ning kelle nimel elada. Pärast Kristapsi sündi tundsin, et ta peab elama justkui kahe eest,» rääkis NBA korvpalluri ema Ingrida Porzingis.

Perekond ei täpsustanud 14-kuuselt manalateele läinud Tomsi surma täpsemaid asjaolusid. Kristapsi vend Janis lisas aga, et Kristaps sai dramaatilise sündmuse tõttu «topelttähelepanu».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles