Kalev/Cramo peatreenerina jätkab Alar Varrak

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitusel jagavad kogemusi nii Alar Varrak kui Martin Müürsepp.
Koolitusel jagavad kogemusi nii Alar Varrak kui Martin Müürsepp. Foto: Tairo Lutter / Postimees

2017/2018 hooajal jätkab BC Kalev/Cramo peatreenerina Alar Varrak, kes on pealinna esindusmeeskonda juhendanud 2012. aastast. Kuuendat hooaega BC Kalev/Cramo peatreenerina alustav  Alar Varrak on meeskonna tüürinud neljal korral Eesti meistriks ja kahel korral Eesti karikavõitjaks.

«Ma tänan klubi juhatust usalduse eest! Olen mitmeid kordi varasemalt öelnud, et Kalev/Cramo peatreener olemine on privileeg. Suure tõenäosusega jätkame mängimist ühisliigas ja Eesti meistrivõistlustel ning järgmise paari nädala jooksul peaks selguma, millised on meeskonna võimalused mängida mõnes eurosarjas,» lausus Varrak klubi pressiteate vahendusel. 

Lisaks Alar Varrakule on Kalev/Cramo sõlminud ühe aastase lepingu 34-aastase Serbia päritolu ja Bulgaaria kodakondsust omava Branko Mirkoviciga, kellega jõuti suusõnalise kokkuleppeni pärast edukat Eesti meistrivõistluste finaalseeriat, kus serblane valiti seeria väärtuslikumaks mängijaks. Varraku sõnutsi proovitakse enamus meeskonnast komplekteerida juulikuu jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles