Jalgpallilegendi uus karjäär tennisistina algas ja lõppes kiirelt

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paolo Maldini.
Paolo Maldini. Foto: Marco Bertorello/AFP/Scanpix

Esmaspäeval 49. sünnipäeva tähistanud Itaalia vutilegend Paolo Maldini sai korraldajatelt vabapääsme Milanos peetavale Aspria tenniseturniirile, kuid alavahetus lõppes valusa lüüasaamisega.

Koos Stefano Landonioga paarismängus osalenud Maldini pidi kaotust tunnistama kõigest 42-minutilise mängu järel, kui Tomasz Bednarek ja David Pel olid neist avaringis paremad 6:1, 6:1. «See oli üks ja ainus mäng – vägev kogemus, kuid ma ei kavatse seda korrata,» lausus Maldini pärast kaotust väljaandele La Gazzetta dello Sport.

Pel tõdes, et oli vahva legendaarse mehe vastu mängida. «Algul tundsin end veidralt, aga siis hakkas meil mäng sujuma. Ta oli hea, aga mitte meie tasemel. Oleme ju erinevalt temast siiski professionaalid,» nentis Pel. 35-aastane poolakas Bednarek on maailma paarismänguedetabelis 195. ja temast kümme aastat noorem hollandlane Pel 208. kohal.

Jalgpallurina tuli Maldini seitse korda Itaalia meistriks ja võitis koguni viiel korral ka Meistrite liiga. Itaalia koondisega jäid tema parimateks saavutusteks MMi hõbe ja pronks ning EM-hõbe.

Vastased loovutasid Paolo Maldinile ja Stefano Landoniole kahe seti peale vaid kaks geimi. FOTO: MARCO BERTORELLO/AFP/SCANPIX
Vastased loovutasid Paolo Maldinile ja Stefano Landoniole kahe seti peale vaid kaks geimi. FOTO: MARCO BERTORELLO/AFP/SCANPIX Foto: MARCO BERTORELLO/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles