Venus Williams osales traagiliselt lõppenud avariis

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams.
Venus Williams. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images/Scanpix

USA tennisestaar Venus Williams sattus Floridas liiklusõnnetusse, mille tagajärjel hukkus 78-aastane mees.

Palm Beach Gardeni politsei pressiesindaja kinnitas BBC-le, et nad uurivad surmaga lõppenud autoõnnetust, milles osales ka seitsmekordne suure slämmi turniirivõitja Venus Williams. «Mees viidi 9. juunil pärast õnnetust haiglasse, kus ta suri kaks nädalat hiljem saadud vigastustesse,» sõnas pressiesindaja.

Jerome Barsoni nimeline mees sõitis parasjagu oma naisega ning oli jõudnud ristmikule, kus kokkupõrge aset leidis. «Proua Williams rikkus õiguseid ning on süüdi,» seisis raportis, kus oli ka täpsustus, et õnnetuses polnud osalised ei narkootikumid, alkohol või mobiiltelefonid.

37-aastase Williamsi sõnul ei näinud ta ristmikule minnes vanapaari autot ning sõitis aeglaselt. Tennisetähe advokaat Malcolm Cunninghami rääkis avalduses CNNile, et Williams sisenes ristmikule rohelise tulega, kui talle otsa sõideti. «See on kahetsusväärne juhtum ning Venus väljendab sügavat kaastunnet pereliikmetele, kes kaotasid armastatud inimese,» lisas Cunningham.

Järgmisel nädalal osaleb Williams oma karjääri 20. Wimbledoni tenniseturniiril, kus tal on kümnes asetus. Loosimine toimub täna.

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles