WRC2 sarjas edukat debüüti tegev Jeets: arenemisruumi on kõvasti

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raul Jeets ja Kuldar Sikk hoiavad Poola ralli avapäeva järel WRC2 arvestuses kaheksandat kohta. Tegu on igati soliidse tulemusega, kui arvestada, et Jeets tuli Poola üheksakuulise võistluspausi pealt ning tegu on tema MM-sarja debüüdiga.

«Raske päev on selja taga. Algul oli seda harjumistunnet raskem leida, kui me arvasime, aga tulemuseks kaheksas koht ja meie ees on kolm-neli sõitjat 15-20 sekundi sees, nii et pole hullu midagi. Oleme kenasti hakkama saanud,» võttis Jeets reedese võistluspäeva kokku.

«Me ei ole mingit kohta taga ajanud, et tahame kindlasti olla kuues-seistmes-kaheksas. Mõtlesime et teeme oma sõitu, proovime teha vähem vigu ja harjuda legendiga,» lisas Škoda Fabia R5-l kihutav rallimees, kellele mängis vingerpussi rallit kiusanud paduvihm. Legendi kirjutamise ajal oli ilm olnud ideaalne, mis tähendas, et hommikustel katsetel oli see liiga kiire, õhtuks veidi kuivanud oludes aga juba liialt aeglane. «Arenemisruumi on kõvasti arvestades võistluspausi ja ka meie koostööd, mis iga läbitud kilomeetriga läheb aina paremaks. Aga kõik sujub ja mina olen homse osas väga optimistlik,» lisas Jeets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles