NBAs toimus tõeline suurtehing

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul George.
Paul George. Foto: Michael Conroy/AP/Scanpix

Korvpalliliigas toimus tõeline suurtehing, mille käis liikus Paul Goerge senise tööandja Indiana Pacersi juurest Oklahoma City Thunderi ridadesse.

Thunder pidi George’i eest loovutama Victor Oladipo ning Domantas Sabonise. Thunderi poolt oli tegemist aga veidike riskantse käiguga, kuna järgmisel suvel saab George’ist vabaagent. George ei ole teinud mingit saladust, et tema unistuseks on mängida Los Angeles Lakersi ridades.

Samas loodab Thunder, et George ning meeskonna praegune superstaar Russell Westbrook moodustavad uue superduo, kes aitavad neil jõuda taas liiga absoluutsesse tippu.

27-aastane George on terve senise NBA-karjääri veetnud Pacersis. Indiana klubi valis ta 2010. aasta noormängijate draftis kümnenda valikuna.

Eelmisel hooajal tegi George oma karjääri parimaid sooritusi, kui ta kogus keskmiselt 23,7 punkti, võttis 6,6 lauapalli ja jagas kaaslastele 3,3 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles