Tänak sõitis Poolas põllule, kuid pääses ehmatusega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Poola teedel kihutamas.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Poola teedel kihutamas. Foto: WOJTEK RADWANSKI/AFP/Scanpix

Ott Tänak kerkis Poola rallil 12. kiiruskatse järel liidrikohale. 12. kiiruskatse oli ka esimene, kus Tänak teenis Poolas sel aastal kiiruskatsel võidu. Nii hea tulemus oli ehk veidike üllatav, kuna sel katsel sõitis eestlane korraks ka rajalt välja.

«Tee on väga libe. Sõitsime teelt välja põllule. Meil oli õnne,» tunnistas eestlane ralliraadiole ja märkis, et õnneks on autoga kõik korras.

Katse järel kargas eestlane kiirelt oma autost välja ning tegi masinale kiire ülevaatuse. Õnneks oli vaja auto esiosa ainult murust ja mullast puhastada.

«Libisesime palju ja sõitsime korraks rajalt välja põllule. Kõige selle juures on suurepärane, et sõitsime välja parim aja,» lisas Tänak sotsiaalmeedias.

Tänaku meeskonnakaaslasel Sebastien Ogier'l aga 12. kiiruskatsel nii õnnelikult ei läinud - prantslane lõhkus rehvi, kaotas 30 sekundit ja langes üldarvestuses viiendaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles