POSTIMEES POOLAS Ogier kirjeldab videointervjuus avariid, mis viis ta poodiumikonkurentsist

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sebastien Ogieri peamine eesmärk Poola rallil on nüüd kadusid minimeerida – MM-sarja hetkeliider hoiab laupäeva lõunaks alles kuuendat kohta, samas kui tema tiitli lähimad ohustajad, sealjuures Ott Tänak, sõidavad poodiumikohtadel. Päeva neljandana alustanud prantslasele läksid kalliks maksma hommikused rehvipurunemised.

Ogier kirjeldas päeval teenindusalas juhtunut: «Meil oli hommikul kaks rehvipurunemist. Üks aeglane esimesel katsel ja siis teine teisel, kohe algul, kui sõidetud oli vast kilomeeter. Sõitsin terve katse katkise rehviga ja siis kilomeeter enne lõppu ühel kiirel betoonteega sektsioonil tuli rehv veljelt maha, kaotasin auto tagaosa üle kontrolli ja tegin täiskiirusel pirueti. Tees oli mingi aste, millele otsa sõitsin ja tegin velje täiesti puruks. Õnneks oli katse peaaegu läbi, nii et sain aeglaselt lõpuni tulla, rehvi välja vahetada ja rohkem auto kannatada ei saanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles