NBA meistri jaoks ülioluline mängumees on jätkamas Golden State’is

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Iguodala.
Andre Iguodala. Foto: Ezra Shaw/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA tänavuseks meistriks kroonitud Golden State Warriors peab sel suvel kõvasti rahakotiraudu tuulutama, kuna mitmel põhitegijal lõppes leping ning nende jäämise nimel tuleb kõvasti pingutada. Kui alles teatati, et kokkuleppele on jõutud Stephen Cutty’ga, siis nüüd tundub, et käed on löödud ka Andre Iguodalaga.

33-aastane Iguodala ei kuulu küll Golden State’i kõige suuremate tähtede sekka, kuid tegemist on siiski klubi jaoks üliolulise mängumehega. 33-aastane ääremängija on Warriorsi ridades meistriks kroonitud nii 2015. kui ka 2017. aastal. 2015. aastal valiti ta seejuures finaalseeria kõige väärtuslikumaks mängijaks.

ESPNi allikate väitel sõlmib Iguodala Golden State’iga kolme aasta pikkuse lepingu, mis on väärt 48 miljonit dollarit. Seejuures kirjutas ka mängumees ise Twitteris humoorikalt, et talle lähedal seisvate allikate sõnul on Andre Iguodala jätkamas Golden State’is.

Lisaks Golden State’ile olid Iguodala palkamisest huvitatud ka Houston Rockets, San Antonio Spurs ja Sacramento Kings.

2004. aastal NBAsse valitud Iguodala karjääri keskmisteks näitajateks on 13,0 punkti, 5,3 lauapalli ja 4,5 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles