Kontaveit alustab homme, brittide ässad tervisehädade kimpus

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esireket Anett Kontaveit mängib Wimbledonis neljandat korda, seni on tal võiduarve avamata.
Eesti esireket Anett Kontaveit mängib Wimbledonis neljandat korda, seni on tal võiduarve avamata. Foto: KOEN SUYK/AFP/Scanpix

Tänavune kolmas tennise suure slämmi turniir Wimbledon algab täna. Kui meeste seas on peasoosik 35-aastane Šveitsi vanameister Roger Federer, siis naiste üksikmängus on olukord märksa lahtisem.

Võitjateks ennustatakse eelkõige tšehhe Petra Kvitovat ja Karolina Pliskovat, kes alistas eile lõppenud Eastbourne’i turniiri finaalis 6:4, 6:4 Caroline Wozniacki (Taani). Kui eelmise nädalani suutis kahele tšehhile konkurentsi pakkuda Suurbritannia esireket Johanna Konta, siis Eastbourne’i turniiri poolfinaaliks ei tulnud ta aga seljavigastuse tõttu platsilegi.

Juba täna õhtul ootab kuuendat asetust omavat Kontat avaringimatš Taiwani esindaja Hsieh Su-Weiga. «Taastumine sujub kenasti. Eastbourne’i turniiri poolelijätmine oli meditsiiniliselt kindlasti õige otsus, et anda kehale pärast valusat kukkumist veerandfinaalis taastumisaega,» rääkis Konta eile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles