Tänakule jäid võidu asemel tühjad pihud (3)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja jõudsid sellises seisus masinaga kiiruskatse finišisse aga mitte kaugemale.
Ott Tänak ja Martin Järveoja jõudsid sellises seisus masinaga kiiruskatse finišisse aga mitte kaugemale. Foto: WOJTEK RADWANSKI/AFP/Scanpix

Laupäeva õhtu. Ott Tänak särab Poola MM-ralli avalikul pressikonverentsil, tema ees on laiumas sinimustvalgete lippude meri. Teine järjestikune esikoht on meie mehel käega katsuda ja terendab võimalus astuda hiiglaslik samm lähemale MM-sarja liidrile Sebastien Ogier’ile.

Pühapäeva hommik. Ralli teeninduspark on inimtühi, sõitjad ja fännid on katsetel. Vaid katkestanud Tänak jalutab vihmasajus üksinda tagasi hotelli suunas. Kapuuts on saarlasel ninani tõmmatud, pilk noolib loikudes ujuvaid kinganinasid. Koos rallivõiduga on sama hästi kui kadunud ka tiitlišanss.

Tänaku ja Martin Järveoja Poola ralli jätkus laupäeval sealt, kus reede õhtul pooleli jäi – pingelises esikohalahingus. Koos Thierry Neuville’i ja Jari-Matti Latvalaga pidid meie mehed välja selgitama hooaja kaheksanda MM-etapi võitja. Ent mootorisport pole tihti nõnda lahke, et lubab nii mitmel mehel võrdselt kihutada, ja küsimus oli, kes langeb kotermanni ohvriks esimesena.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles