Videoblogi: Eesti võitlejad treenivad Tais kuningliku taipoksi sõjaväekoondisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärast edukaid esimesi võistlusi Taimaal Max Muay Thai sarjas suundub Eesti võitlussportlaste tiim kirde-Taisse Korati maakonda, et asuda treenima koos Tai kuningliku sõjaväe taipoksikoondisega.

Tiigrid treenivad koos meestega, kes teinud rohkem kui 1000 taipoksimatši ning õpivad oma ala parimatelt treeneritelt tehnikat. Treeningud on väga rasked ja panevad Tiigrite tiimi tugevaimad tõeliselt proovile.

Tigers Fight Team Estonia valmistub Max Muay Thai Battle'i suurvõistluseks, mis toimub mõni päev pärast nädalast treeninglaagrit militaarbaasis.

Lisaks treeningutele külastavad sportlased oma treeneri Mosa Chatchawani vanemate kodu ja saavad õnnistuse eesolevateks suurvõistlusteks. Tiigrite tiim tutvub Mosa perekonnaga ja tema taipoksijast vennaga. Ringkäigul Mosa kodukohas Chayaphumis käib tiim kohalikul turul ja mitmes söögikohas, kus valge inimene on väga harv nähtus ja saab erilise tähelepanu osaliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles