Videotõestus: Mayweather vs McGregor megamatš võib kujuneda ääretult ühepoolseks (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather juunior vs Conor McGregor - tõenäoliselt läbi aegade kõige kallim poksimatš.
Floyd Mayweather juunior vs Conor McGregor - tõenäoliselt läbi aegade kõige kallim poksimatš. Foto: John Locher/AP/Scanpix/Julio Cortez/AP/Scanpix

Spordimaailm juba ootab 26. augustil Las Vegases toimuvat profipoksi megamatši Floyd Mayweather juuniori ja Conor McGregori vahel. Matši eel peetakse suursoosikuks 40-aastast Mayweatherit ning meeste viimatised trennivideod annavad sellele arvamusele ainult hoogu juurde.

Trennivideotelt on näha Mayweatheri suurepärast kiirust ning samas on näha, et McGregori liikumine on võrreldes ameeriklasega tunduvalt aeglasem.

«McGregoril ei ole selles matšis mingit võimalust. Reaalsuses võib ees oodata väga igav matš,» on öelnud poksilegend Manny Pacquiao, kes kohtus 2015. aastal «Sajandi matšis» Mayweatheriga.

Vaatamata sellele toodab Mayweatheri ja McGregori duell meeletult raha. Väidetavalt võib koos tasuliste telekanalite tuluga tõusta matši auhinnafond 530 miljoni dollarini. Sellisel juhul läheks sellest umbes 400 miljonit Mayweatherile ja ülejäänud McGregorile.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles