Liverpool valmistub hoogsalt klubi järgmiseks rekordostuks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naby Keita.
Naby Keita. Foto: Robert Michael/AFP/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani tööandja FC Liverpool tegi hiljuti klubi rekordostu, kui Mohamed Salah eest maksti 50 miljonit eurot. Nüüd valmistutakse juba veelgi suuremaks tehinguks.

Liverpool on ülimalt huvitatud RB Leipzigi 22-aastasest poolkaitsjast Naby Keitast, kuid Keita eest tuleks maksta tõenäoliselt üle 70 miljoni euro, kirjutab Suurbritannia meedia.

Leipzig on seni teada andnud, et Guinea koondislane ei ole müügiks ja neid ei meelita ka üüratud rahasummad.

Samas on Saksamaalt tulnud teateid, et Keita ise soovib Leipzigist lahkuda. Lisaks jäi ta esmaspäeval kõrvale meeskonna uue hooaja mänguvormi esitluselt. Kõigele lisaks olevat Leipzig hakanud otsima juba Keitale igaks juhuks asendajat.

Kõiki neid argumente arvesse võttes ongi hakanud Liverpool tegutsema ning nii tehakse väidetavalt Keita eest 75 miljoni euro suurune pakkumine. Samas ei ole Leipzig rahahädas ja neil ei ole vaja mängijat ilmtingimata müüa. Seega võib otsustavaks saada Keita enda lahkumissoov.

Keskvälja töömehena tuntust kogunud Keita pidas lõppenud hooajal Bundesligas 31 mängu, mille jooksul lõi 8 väravat ja jagas 7 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles