Kontaveidi paarismängupartner jäi üksikmängus pidama juba avaringis

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mona Barthel saab Wimbledonis nüüd keskenduda vaid paarismängule.
Mona Barthel saab Wimbledonis nüüd keskenduda vaid paarismängule. Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix

Wimbledoni tenniseturniiril koos Eesti esireketi Anett Kontaveidiga (WTA 38.) paarismängus kaasa tegev sakslanna Mona Barthel (WTA 48.) langes üksikmängus konkurentsist juba avaringis.

26-aastane Barthel jäi veidi üle pooleteise tunni väldanud matšis kahes setis 5:7, 2:6 alla 24. asetusega ameeriklannale Coco Vandeweghe’ile.

Kontaveit ning Barthel lähevad paarismängu avaringis homme vastamisi ameeriklanna Shelby Rogersi (WTA 70.) ja horvaatlanna Donna Vekiciga (WTA 58.). Kohtumise algusaeg selgub täna õhtul.

Paarismängus pole Rogers ega Vekic seni karjääri jooksul suure slämmi turniiridel teisest ringist kaugemale jõudnud.

Üksikmängus on ameeriklanna Rogersi parim tulemus slämmidelt 2016. aastal Prantsusmaa lahtistel veerandfinaali jõudmine. Ka Vekici parim üksikmängu tulemus pärineb Roland Garrosi väljakutelt, kui ta jõudis 2015. aastal kolmandasse ringi.

21-aastane Kontaveit kohtub täna üksikmängu avaringis hispaanlanna Lara Arruabarrenaga (WTA 52.) ning kohtumisele on võimalik kaasa elada nii Postimehe kui ka Kanal 12 vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles