Lionel Messi sõlmib Barcelonaga ulmelise väljaostuklausliga lepingu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

FC Barcelona jalgpallimeeskonna ründaja Lionel Messi sõlmib katalaanidega uue lepingu.

Viiekordne maailma parim jalgpallur on sõlmimas lepingut, mis hoiab teda klubis 2021. aasta suveni. Vastavat teadet kinnitas ka FC Barcelona.

Messi allkirjastab kontrahti suvepuhkuse lõppedes. 30-aastase ründetähe väljaostusummaks saab uues lepingus Hispaania meedia teatel olema 300 miljonit eurot.

«FC Barcelona ja Lionel Messi on jõudnud lepingu pikendamise osas kokkuleppele. Uus kontraht hoiab teda klubis 2021. aasta 30. juunini. Leping allkirjastatakse lähinädalatel, kui ta naaseb klubi juurde hooajaeelseteks treeninguteks,» teatas FC Barcelona oma kodulehel.

Alates 2003. aastast Barcelona põhimeeskonda kuuluv Messi on selle aja jooksul võitnud kaheksal korral Hispaania meistritiitli ning neljal korral Meistrite liiga.

Lisaks on ta klubi kõigi aegade suurim väravakütt. Messi on aastate jooksul Barcelona eest pidanud 583 mängu ning löönud selle ajaga 507 väravat. Samal ajal on ta ka Argentina koondise läbi aegade suurim väravakütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles