Kontaveit ja Barthel jõudsid Wimbledonis paarismängus teise ringi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit Wimbledoni turniiril paarismängus.
Anett Kontaveit Wimbledoni turniiril paarismängus. Foto: Siim Kaasik

Wimbledoni tenniseturniiri avaringis Lara Arruabarrena (WTA 52.) alistanud Anett Kontaveit (WTA 38.) jõudis teise ringi ka paarismängus, kui koos Mona Bartheliga alistati 7:5, 6:1 USA-Horvaatia duo Shelby Rogers - Donna Vekic. Kohtumine kestis tunni ja kaheksa minutit. Teises ringis minnakse vastamisi 15. asetusega Sloveenia-Hispaania paariga Andreja Klepac - Maria Jose Martinez Sanchez.

Enne matši:

Kontaveidi paariliseks on Wimbledonis sakslanna Mona Barthel (WTA 48.). Kontaveidi ja Bartheli vastaseks on avaringis ameeriklanna Shelby Rogers (WTA 70.) ning horvaatlanna Donna Vekic (WTA 58.).

Antud mäng on kavas 15. väljaku kolmanda kohtumisena. Esimene kohtumine sel väljakul algas Eesti aja järgi kell 13.30. Esmalt oli kavas naiste paarismängu kohtumine ja seejärel meeste paarismängu matš.

Kontaveidi jaoks on see esimeseks korraks osaleda suure slämmi turniiril ka paarismängus. Kui eestlanna esitused jätkuvad juba homme üksikmängus Daria Kasatkina (WTA 30.) vastu, siis Barthel langes juba avaringis konkurentsist. Sakslanna jäi 5:7, 2:6 alla ameeriklannale Coco Vandeweghele (WTA 25.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles