Selgus Ott Tänaku järgmise MM-hooaja algusaeg

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Ott Tänak ja Martin Järveoja sõidavad tuleval hooajalgi M-Sport tiimis?
Kas Ott Tänak ja Martin Järveoja sõidavad tuleval hooajalgi M-Sport tiimis? Foto: @World/M-Sport

Ott Tänaku ja Martin Järveoja seni näidatud kiirus on olnud nõnda muljetavaldav, et kui ei juhtu järjekordset force majeure’i nagu mullune Volkswageni meeskonna eemaletõmbumine, kihutavad meie mehed autoralli MM-sarjas ka tuleval aastal. Nagu ikka tullakse esimesena stardijoonele legendaarsel Monte Carlo rallil.

Täna andsid Monte Carlo ralli korraldajad teada 86. vastava võistluse toimumisaja. Lume-, jää- ja vihmalibedatel alpiteedel sõidetakse tuleval aastal 22.-28. jaanuarini.

Tänavu lõpetasid Tänak ja Järveoja Monte Carlos mäletatavasti kolmandatena. Mootoriprobleemide tõttu kadus viimasel võistluspäeval käest teine koht, ent sangarliku sõiduga viimasel kiiruskatsel suudeti siiski poodiumipositsioon säilitada.

2018. aasta MM-kalender ei saa lõplikult paika enne sügist, sest septembris peetakse maha Horvaatia ralli peaproov ning seejärel otsustavad MM-sarja juhid, kas lisada järgmiseks hooajaks kalendrisse see mõõduvõtt või viimati 2012 WRC sarja kuulunud Uus-Meremaa ralli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles