Eesti suusatipud koos olümpiavõitja Andrus Veerpaluga püüavad jooksjatele tuska valmistada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Pühajärve jooksu start.
Mullune Pühajärve jooksu start. Foto: Erakogu

Sel laupäeval ehk 8. juulil toimub Järvejooksude sarja teine etapp ehk 36. jooks ümber Pühajärve. Lisaks jooksjatele on võistlusele oodatud ka kepikõndijad, sest 10,7 km pikkune ring ümber Pühajärve sobib ideaalselt ka kõndimiseks.

Sarja avaetapi ehk Harku järve jooksu võitnud Raido Mitt üritab esikohta ka Pühajärve jooksul. Konkurentsi pakuvad talle Raivo Alla, Priit Lehismets, Rauno Laumets ja paljud teised. Lisaks Eesti parimatele jooksjatele on starti oodata ka Eesti suusa- ja laskesuusakoondiste liikmeid. Team Haanja liikmed Raido Ränkel, Karel Tammjärv ja Andreas Veerpalu koos isast olümpiavõitja Andrus Veerpaluga ning Eesti parimaid laskesuusatajaid Kauri Kõiv teevad kindlast jooksjate elu kibedaks.

Naistest asub eelmise aasta võitu kaitsma Moonika Pilli, võidumõtetega läheb rajale kindlasti ka Harku jooksu võitnud Kaisa Kukk.

Eelregistreerimine 36. jooksule ümber Pühajärve lõpeb neljapäeval. Info ja registreerimine on saadaval SIIT.

Pühapäeval ehk 9. juulil korraldab Stamina SK Pühajärve Puhkekeskuse pargis 2017 Suple, Sõtku, Sörgi rahvatriatlonide sarja kuuluva Pühajärve pargitriatloni. Kõigile jõukohasel rahvatriatlonil tuleb võistlejatel ujuda 150 m, sõita rattaga 9 km ja joosta 3 km. Pühajärv ja Puhkekeskuse park on end triatlonisõpradele juba mitmekordselt tõestanud ja pargitriatloni distants on sobivalt mõõdukas, et kõik soovijad saaksid kaunil suvepäeval kasvõi esimest korda elus triatloni proovida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles