Video: kihuta koos Tänakuga täisgaasiga Poola ülikiiretel teedel

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak kihutamas Poola MM-rallil.
Ott Tänak kihutamas Poola MM-rallil. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

WRC ametlik Youtube'i kanal avaldas video Ott Tänaku ja Martin Järveoja (M-Sport) kihutamisest Poola rallil, kus piloot kommenteerib oma sõitu, mida saab tänu Ford Fiesta WRC-masinas olevale pardakaamerale jälgida.

«Katse algab asfaldilõiguga, millele järgneb kohe kiire kruusateele viiv kurv. Pärast seda saab sõita mõned kilomeetrid täisgaasiga põõsastevahelisel põlluteel, kus on suured hüpped. Selle lõigu lõpus hüppad kitsale teele, pärast mida tuleb viienda käiguga lennata üle künka ning siis läheb hoog juba madalamaks,» rääkis Tänak WRC ametlikule Youtube’i kanalile kõnealusest katsest, millele saab tema auto pardakaamerast kaasa elada.

Teatavasti oli Tänak pühapäeval ehk Poola ralli viimasel võistluspäeval liidripositsioonil, kuid 21. kiiruskatsel tegi 29-aastane eestlane sõiduvea ning pidi ralli pooleli jätma. Nii moodustasid lõpuks Poola ralli esikolmiku Thierry Neuville (Hyudani), Hayden Paddon (Hyundai) ja Sebastien Ogier (M-Sport).

Autoralli MM-sarja järgmine etapp ehk Soome ralli toimub juulikuu viimasel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles