Maailma kunagine kolmas reket pääses Wimbledonis tosina minutiga puhkama

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Ferrer.
David Ferrer. Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Scanpix

Hispaanlase David Ferreri jaoks kujunes Wimbledoni tenniseturniiri teise ringi kohtumine erakordselt lühikeseks, sest edasipääsu vormistas ta vaid kolme geimiga. Ferrer läks belglase Steve Darcis' vastu avasetis 3:0 ette, kui vastane edasimängimisest loobus.

Seljavigastusega hädas olev belglane kutsus 12-minutilise mängu järel küll arsti väljakule, kuid ei suutnud abist hoolimata jätkata. Kulus veel kuus minutit, enne kui kohtunik matši lõppenuks kuulutas ning praegu edetabelis 39. kohal olev, parimal juhul aga kolmandat kohta hoidnud Ferrer võis hakata valmistuma kolmanda ringi mänguks.

Muus osas on tänane päev seni kulgenud üllatustevabalt. Asetatud mängijatest jõudsid meeste seas kolmandasse ringi Novak Djokovic, kes loovutas kolme seti peale noorele tšehhile Adam Pavlašekile vaid viis geimi, ja Grigor Dimitrov. Naistest on edasipääsu taganud Coco Vandeweghe ja Svetlana Kuznetsova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles