Taas suurüllatus Wimbledonis: kolmas reket kaotas juba teises ringis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katerina Pliškova.
Katerina Pliškova. Foto: /imago/Colorsport/Scanpix

Wimbledoni tenniseturniiril ei jäänud ka tänane päev suurüllatuseta, kui maailma edetabelis 87. kohal oleva Magdalena Rybarikova alistas maailma kolmanda reketi Karolina Pliškova 3:6, 7:5, 6:2.

Kolmandas ringis on Rybarikova vastaseks ukrainlanna Lesja Tsurenko. Asetatud naistest kaotas ka 12. asetusega Kristina Mladenovic, kes jäi 6:2, 4:6, 4:6 alla ameeriklannale Alison Riskele. Nüüd läheb Riske vastamisi kaasmaalanna Coco Vandeweghega ja selle paari võitja võib neljandas ringis kohtuda Anett Kontaveidiga, kui eestlannal õnnestub nii kaugele jõuda.

Asetatud mängijatest olid täna võidukad Garbine Muguruza, Agnieszka Radwanska ja Timea Bacsinszky. Maailma esireket Angelique Kerber nägi belglanna Kirsten Flipkensi alistamisega vaeva kaks tundi, aga võitis lõpuks 7:5, 7:5.

Meeste turniiril sai vigastuse järel maailma edetabelis 589. kohale langenud lätlane Ernests Gulbis 6:4, 6:4, 7:6 (3) jagu argentiinlasest Juan Martin del Potro. Kindlalt jõudsid kolmandasse ringi Roger Federer, Gael Monfils, Alexander Zverev ja Dominic Thiem, kuuenda asetusega Miloš Raonic alistas tasavägises mängus 3:6, 7:6 (7), 6:4, 7:5 venelase Mihhail Južnõi.

Dudi Sela oli ligi neli tundi kestnud maratonmängus 6:7 (5), 7:6 (5), 5:7, 7:6 (5), 6:3 üle ameeriklasest John Isnerist. Tomaš Berdych sai neljas setis jagu ameeriklasest Ryan Harrisonist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles