FC Barcelona kurdab: meie suurtehing on läbi kukkumas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Verratti.
Marco Verratti. Foto: Francesca Ceciarini/SIPA/Francesca Ceciarini/SIPA/Scanpix

FC Barcelona jalgpallimeeskonna president Josep Maria Bartomeu tunnistas väljaandele Sport, et nad sooviksid enda ridadesse palgata PSG poolkaitsja Marco Verratti, kuid prantslased ei soostu oma mängijat müüma.

Sel suvel on juba pikka aega räägitud, et Verratti on teel Barcelonasse ja mees on ka oma praegusele tööandjale teada andnud oma soovist. PSG ei soostu oma tähtmängijat aga ühegi summa eest loovutama.

«Verratti on tõeline tehnikavirtuoos. Meie treenerid tahavad teda väga palgata. Ka meie teame, et ta tahab kangesti Barcelonaga liituda,» sõnas Bartomeu.

Kuigi Barcelona on väidetavalt valmis Itaalia koondise 24-aastase poolkaitsja eest maksma 75-80 miljonit eurot, siis sellest on ikkagi jääma väheks.

«Tema praeguses lepingus ei ole väljaostuklauslit. See on probleem ja me ei saa nüüd lihtsalt minna ja mängijat osta. PSG ei taha üldse läbirääkimistessegi astuda,» teatas Bartomeu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles