«Spordireporter»: eestlaste rõõmupidu Wimbledonis sai jätku

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe spordimagasin «Spordireporter» avab saate Wimbledoni tenniseturniiriga, mis on seni pakkunud eestlastele palju rõõmu. Neljapäeva õhtul tagasi Anett Kontaveit (WTA 38.) endale juba koha kolmandas ringis, kus ta kohtub endise maailmaesireketi Caroline Wozniackiga (WTA 6.). Kontaveit tunnistas eelseisva põnevuskohtumise eel, et praeguses seisus ei ole tal vaja kedagi karta ja ta läheb alati mängima oma mängu.

Saate järgmises osas heidetakse pilk võrkpalli Maailmaliigale, kus on kätte jõudnud otsustav faas. Liiga võitja selgub juba pühapäeval.

Seejärel siirdutakse juba kergejõustiku Teemantliiga Lausanne’i etapile, kus parimate tulemuste eest hoolitsesid 400 m jooksja Wayde van Niekerk ning kõrgushüppaja Maria Lasitskene. Esimene läbis staadioniringi Teemantliiga rekordi 43,62ga ning teine viis naiste kõrgushüppes sarja tippmargi 2.06ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles