Rajarekordi püstitanud Hamilton näitas Austrias kiireimat minekut

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton Austria GP teisel vabatreeningul.
Lewis Hamilton Austria GP teisel vabatreeningul. Foto: Neis/Eibner-Pressefoto/imago/Eibner/Scanpix

Vormel 1 sarja üheksanda etapi ehk Austria GP teist vabatreeningut valitses sarnaselt avatreeningule britt Lewis Hamilton (Mercedes), kes sõitis Red Bull Ringil välja rekordilise aja 1.05,483 ning edestas 0,147 sekundiga MM-sarja üldliidrit Sebastian Vettelit (Ferrari).

Seejuures oli täna toimunud esimesel vabatreeningul Hamilton alles püstitanud värske rajarekordi, kui sai ringiajaks 1.05,975.

Veel mahtusid teisel vabatreeningul esikuuikusse teine Mercedese piloot Valtteri Bottas (+0,216), Red Bulli sõitjad Max Verstappen (+0,349) ja Daniel Ricciardo (+0,390) ning Ferrari värvides sõitev soomlane Kimi Räikkönen (+0,661).

Tasub veel lisada, et kõik 20 treeningul osalenud meest sõitsid ka lõpuni. Nende seas näitas kogu hooaja Honda mootoriga hädas olev McLareni sõitja Fernando Alonoso paremuselt kaheksandat tulemust.

Kolmas vabatreening sõidetakse homme kell 12, pärast mida toimuvad ka kvalifikatsioonisõidud. Austria GP põhisõit peetakse pühapäeval kell 15.

Teise vabatreeningu tulemused:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles