Suri Inglismaa vutifännide südamed võitnud 6aastane poiss

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor jalgpallifänn Bradley Lowery.
Noor jalgpallifänn Bradley Lowery. Foto: Anna Gowthorpe/PA Wire/PA Images/Scanpix

Sunderlandi jalgpalliklubi 6aastase fänni Bradley Lowery perekond teatas kurbusega, et 2013. aastast vähiga võidelnud poiss suri.

"Minu vapper poss läks täna kell 13.35 inglite juurde, olles emme ja issi embuses ning ümbritsetuna pereliikmetest. Ta oli meie väike superkangelane ja andis haigusele tohutu võitluse. Meie hingevalu kirjeldamiseks puuduvad sõnad. Aitäh kõigile toetuse ja heade soovide eest. Head und sulle, meie armas poeg, ja kõrget lendu koos inglitega," seisis Lowery perekonna Facebookis avaldatud teates.

Bradley oli 18 kuu vanune, kui tal diagnoositi haruldast liiki vähk, mida ravida ei osata. Eelmise aasta detsembris sai ta üle Inglismaa ja maailma tuntuks, kui internetis hakkas levima tema soov saada võimalikult palju jõulukaarte. Tulemuseks üle 250 000 jõulukaardi.

Lowery iidol oli Sunderlandi ründaja Jermaine Defoe, kes sai poisiga headeks sõpradeks ja sammus koos temaga väljakule nii enne Sunderlandi kui ka Inglismaa koondise kodumängu.

Endine Sunderlandi ründaja Jermaine Defoe koos Bradley Lowery'ga. Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images/Scanpix
Endine Sunderlandi ründaja Jermaine Defoe koos Bradley Lowery'ga. Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images/Scanpix Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles