Eesti käsipallikoondislane siirdub Saksamaale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armi Pärt.
Armi Pärt. Foto: Eesti Käsipalliliidu koduleht

Eesti käsipallikoondise 205 cm pikkune joonemängija Armi Pärt on sõlminud kahe aasta pikkuse lepingu Saksamaa klubi SV Post Schweriniga.

Eelmisel hooajal Prantsusmaa esiliigas mänginud Massy Essonne Handballi riigi kõrgliigasse aidanud Pärt otsustas karjääri jätkata Saksamaal. «Mulle pakuti kahe aasta pikkust lepingut ja võtsin selle vastu. Tahtsin stabiilset mängupaika ja sellega kaasnevat kindlustunnet tulevikuks,» kommenteeris üleminekut asjaosaline.

«Käisin juunis klubiga tutvumas ning mulle meeldis siin olev suhtumine, klubi nägemus ja eesmärgid. Lisaks täideti minu poolt esitatud nõudmised koheselt,» lisas 26-aastane joonemängija.

Ülemineku taga seisnud Kokkuta Managemendi looja Madis Kokkuta lisas: «Oleme Armiga teinud palju tööd ja nüüd saime kahe aasta pikkuse lepingu heast klubist. Stabiilsus on iga mängija karjääris olulisel kohal.»

Põhja-Saksamaa klubi on Pärdile karjääri kuues klubi. Lisaks kasvatajaklubi HC Kehrale on ta kandnud ka Türgi tipptiimi Istanbuli Besiktasi, Taani meeskonna Raekker Mölle, Hispaania Villa de Aranda ja Prantsusmaa võistkonna Massy Essone handballi särki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles