Saaremaa võrkpallimeeskond palkas eestlastele tuttava Austria koondislase

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Tusch.
Alexander Tusch. Foto: Erakogu

Tuleval hooajal Eestis kõige kõrgemal tasemel mängima hakkav Saaremaa võrkpallimeeskond palkas enda ridadesse ka esimese välismängija. Saarlastega liitub Austria koondise sidemängija Alexander Tusch.

Tusch eelmises koduklubis Innsbruck Hypo Tirolis on mänginud ka mitmed eestlased – Tuschi tõsteid on nautida saanud nii Martti Juhkami, Renee Teppan ja Oliver Venno.

«Tusch armastab kiiret mängu ja on meile väga väärt täienduseks. Mehel on pikkust 188 cm ja sünniaastaks 1992. Samuti kuulub mees Austria rahvuskoondisesse. Klubi tahab omalt poolt tänada ka Martti Juhkamit, kes oli suureks abiks Tuschiga suhtlemisel ja meile vajaliku info jagamisel,» sõnas Saarema meeskonna mänedžer Hannes Sepp.

«Tuschi näol on tegemist talendika sidemängijaga, kes harrastab väga kiiret mängu. Kuna tegu on üpris emotsionaalse mängumehega, siis võib ta oma positiivsusega meeskonda rasketest olukordadest välja aidata,» lisas omalt poolt Juhkami.

Saaremaa võrkpallimeeskond loodab palgata veel kaks välismaalast. Tugevdust otsitakse keskblokeerija ja nurgaründaja positsioonidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles