Galerii: Andres Oper naasis võidukalt Eesti klubijalgpalli

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kõigi aegade resultatiivseim väravakütt (134 kohtumisega 38 väravat) Andres Oper kuulus eile tugevuselt kolmandas liigas (Esiliiga B) mängiva Viimsi JK koosseisu ning aitas neil 3:0 alistada Sillamäe Kalevi U21 meeskonna. 

39-aastane Oper jooksis väljakule teise poolaja alguses, kuid väravavõrku endine ründaja sahistada ei suutnud. Viimsi JK tabamuste eest hoolitsesid Priidu Ahven (46.) ning Alari Verev (74., 87.). Lisaks Operile jooksis eile platsile ka pärast 2015. aastat tippjalgpalliga lõpparve teinud endine FC Flora poolkaitsja Karl-Eerik Luigend.

Viimsi hoiab kolmandas liigas kümne meeskonna seas seitsmendat kohta kohta ning jalgpalliklubi üheks eestvedajaks on Eesti koondise peatreener Martin Reim. Sillamäe Kalevi U21 meeskond on kümne meeskonna konkurentsis viimasel positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles