Video tõelisest võitlejahingest: Kontaveit kukub selili, kuid teeb imet

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit võitles Wimbledoni tenniseturniiri kolmandas ringis Caroline Wozniacki vastu kõvasti, kuid pidi lõpuks tunnistama siiski endise maailma esireketi paremust.
Anett Kontaveit võitles Wimbledoni tenniseturniiri kolmandas ringis Caroline Wozniacki vastu kõvasti, kuid pidi lõpuks tunnistama siiski endise maailma esireketi paremust. Foto: Steven Paston/PA Wire/PA Images/Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 38.) näitas eile toimunud kolmanda ringi kohtumises endise maailma esireketi Caroline Wozniacki (WTA 6.) vastu avaseti kuuendas geimis üles tõelist võitluslikkust.

Olukord leidis aset avasetis, kui Kontaveit oli parasjagu 3:2 eduseisus ning servima asus Taani esinumber Wozniacki. 21-aastane eestlanna tõrjus taanlanna servilöögi, misjärel libastus ning kukkus korraks selili, kuid suutis kiiresti püsti tõusta ning ka punkti võita, sest Wozniacki tõrjus omakorda pallivahetuse võrku.

Ehkki Wozniacki asus 3:3 juhtima, kuulus avasett kindlalt 6:3 Kontaveidile. Teise setis oli eestlanna seisul 5:4 oma pallingugeimis 30:0 juhtimas ning kahel korral lähedal matšivõidule, kuid Wozniacki suutis viigistada ning lõpuks kiires lõppmängus 7:6 (3) peale jääda. Otsustav geim ning ühtlasi ka matšivõit kuulus taanlannale juba kindlalt numbritega 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles