Andres Oper jalgpalliplatsil tagasi ehk Vana arm ei roosteta

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Igal eestlasel peas olev refrään «Me ooperit, me ooperit, me armastame ooperit!» kõlas Eesti ansambli Apelsin esituses Lilleküla staadionil, kui Eesti jalgpallikoondis 2014. aasta 26. mail maavõistluseks Gibraltariga platsile sammus.

Tavapäratu olukorra põhjus oli Andres Operi lahkumismäng. Eesti koondise kõigi aegade parim väravakütt pidas tol päeval oma viimase ehk 134. koondisemängu. Laupäeval tuli 39-aastane Oper kolmeaastase pausi järel taas ametlikus mängus platsile, kui aitas Viimsi Jalgpalliklubi Eesti esiliiga B kohtumises 3:0 võiduni Sillamäe JK Kalevi U21 meeskonna üle.

«Annab siit-sealt tunda, aga ei ole üldse kõige hullem,» kõlas Operi hinnang oma kontidele-lihastele eile pärastlõunal. «Kui esimesel minutil vajalikud asjad ära teed, siis võib edaspidi ju veidi rahulikumalt võtta. Debüüdiga tuleb rahule jääda, kui kaks resultatiivset söötu kirjas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles