Viis tähelepanekut: Kontaveit andis Wimbledonis tormihoiatuse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennis - Wimbledon - London, Britain - July 8, 2017   Estonia’s Anett Kontaveit in action during her third round match against Denmark’s Caroline Wozniacki    REUTERS/Toby Melville
Tennis - Wimbledon - London, Britain - July 8, 2017 Estonia’s Anett Kontaveit in action during her third round match against Denmark’s Caroline Wozniacki REUTERS/Toby Melville Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 38.) saavutas Wimbledoni tenniseturniiril karjääri parima tulemuse, jõudes esimest korda legendaarsel turniiril kolmandasse ringi. Kolmel varasemal katsel oli ta piirdunud vaid avamatšiga. Ta on saavutanud uue taseme ning võib mängida absoluutselt kõigiga. Postimees tegi Wimbledoni turniiri põhjal viis tähelepanekut, mis Kontaveidi mängu praegu iseloomustavad.

Hirm Kontaveidi ees

21-aastane eestlanna on viimase poolaasta jooksul murdnud üksjagu nimekaid vastaseid. Näiteks Stuttgardi tenniseturniiril oli ta 2:6, 7:6 (1), 6:1 parem toonasest maailma kuuendast reketist Garbine Muguruzast, Rooma turniiril sai aga karjääri vägevaima võidu, olles 6:4, 6:0 parem maailma esireketist Angelique Kerberist. Siia tuleb muidugi lisada ka karjääri esimene WTA tenniseturniiri võit ʼs-Hertogenboschis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles