Rooney: Evertoniga karikate võitmine oleks ülim

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: Twitter/Twitter/Scanpix

Inglismaa jalgpallikoondise läbi aegade suurim väravakütt Wayne Rooney lõi taas käed oma lapsepõlveklubi Evertoniga ning tunnistas, et nende ridades mõne tiitli võimine oleks parim, mis saaks üldse juhtuda.

Inglismaa koondise särgis aastate jooksul 53 väravat löönud Rooney on viimased 13 hooaega pallinud Manchester Unitedis ja võitnud selle aja jooksul viiel korral Premier League’i, korra FA Cupi, Meistrite liiga ning Euroopa liiga.

Nüüd loodab 31-aastane Rooney, et enne karjääri lõppu suudab ta mõne tiitli võita ka Evertoniga, kelle põhimeeskonnas mängis ta ka aastatel 2002 kuni 2004.

«Evertoniga mõne tiitli võitmine oleks ülim,» tunnistas Rooney Inglismaa meediale. «Ma tõesti tunnen, et klubi liigub praegu õiges suunas. Võistkonnaga on liitunud mitmed tipptasemel mängijad. Tahan olla selles osaline. Loodetavasti saan olla osa ka eduloos.»

«On suurepärane selles meeskonnas tagasi olla. Ma ootan juba kannatamatult kaasmängijatega kohtumist. Ootan juba kannatamatult mängude algust,» lisas ta veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles