Õnnetu päev Tour de France’il: ühe tiimi neli meest ei mahtunud ajalimiiti

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FDJ ratturid Mickael Delage, Ignatas Konovalovas ja Arnaud Demare ei mahtunud Tour de France'i kümnendal etapil ajalimiiti ja langesid võistluselt välja.
FDJ ratturid Mickael Delage, Ignatas Konovalovas ja Arnaud Demare ei mahtunud Tour de France'i kümnendal etapil ajalimiiti ja langesid võistluselt välja. Foto: MANUEL GEISSER/imago/Geisser/Scanpix

Jalgratturite mitmepäevasõidu Tour de France’i pühapäevane etapp lõppes seitsme ratturi jaoks katkestamisega. Lisaks sellele ei mahtunud seitse ratturit ajalimiiti ja seejuures olid neist neli ratturit ühest võistkonnast.

Eriti kurb oli kümnes etapp FDJ meeskonna jaoks, kelle ratturitest ei mahtunud ajalimiiti Arnaud Demare, Mickael Delage, Jacopo Guarnieri ja Ignatas Konovalovas. Seejuures hoidis tänavuse Touri neljanda etapi võitnud Demare punktiarvestuses teist kohta.

Lisaks ei mahtunud ajalimiiti veel Matteo Trentin (Quick-Step Floors), Juraj Sagan (Bora-Hansgrohe), Mark Renshaw (Dimension Data). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles