Kontaveidi alistanud Wozniacki pakkis Wimbledonis reketid

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki õnnetu seeria jätkus, kui tema mängud Wimbledonis lõppesid taas neljandas ringis.
Caroline Wozniacki õnnetu seeria jätkus, kui tema mängud Wimbledonis lõppesid taas neljandas ringis. Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Scanpix

Endine maailma esireket Caroline Wozniacki (WTA 6.), kes lülitas laupäeval Wimbledoni tenniseturniiri naisüksikmängus konkurentsist Eesti esireketi Anett Kontaveidi (WTA 38.), pidi 16 parema seas ka ise reketid pakkima, kuna kaotas neljandas ringis 6:7 (4), 4:6 ameeriklannale Coco Vandeweghele (WTA 25.).

Ameeriklanna murdis kohe mängu alguses Wozniacki servigeimi ning asus 3:1 ääretult tasavägiselt kulgenud avasetti juhtima. Taanlanna võitles välja 3:3 viigiseisu, pärast mida jätkus võrdsete heitlus, kuna setivõitja otsustas lõpuks kiire lõppmäng, kus näitas kindlamat närvi Vandeweghe, kes võitis selle punktidega 7:4.

Samas taktis jätkus vastasseis ka teises setis kuni seisuni 4:4, mil ameeriklanna võitis oma pallingugeimi nulliga ja murdis otsustavalt Wozniacki servi, jõudes pärast ühe tunni ja 37 minuti pikkust lahingut veerandfinaali ehk kaheksa parema hulka, kus ta läheb vastamisi Slovakkia tennisisti Magdalena Rõbarikovaga (WTA 87.), kes alistas kolmandas ringis 6:4, 2:6, 6:3 horvaatlanna Petra Martici (WTA 135.).

Veel jõudsid täna veerandfinaali nii viiekordne Wimbledoni võitja Venus Williams (WTA 11.) kui ka brittide esinumber Johanna Konta (WTA 7.). Seejuures alistas 37-aastane Williams kindlalt 6:3, 6:2 19-aastase horvaatlanna Ana Konjuhi (WTA 29.) ning Konta sai numbritega 7:6 (3), 4:6, 6:4 jagu prantslannast Caroline Garciast (WTA 22.).

Nii kohtub Williams kaheksa parema seas Prantsusmaa lahtiste võitjast lätlanna Jelena Ostapenkoga (WTA 13.) ning Konta rumeenlanna Simona Halepiga (WTA 2.), kelle käe läbi langes numbritega 7:6 (3), 6:2 konkurentsist detsembris poja sünnitanud valgevenelanna Victoria Azarenka (WTA 683.).

Kõik naiste veerandfinaalpaarid:

Garbine Muguruza (Hispaania, WTA 15.) – Svetlana Kuznetsova (Venemaa, WTA 8.)

Magdalena Rõbarikova (Slovakkia, WTA 87.) – Coco Vandeweghe (USA, WTA 25.)

Venus Williams (USA, WTA 11.) – Jelena Ostapenko (Läti, WTA 13.)

Johanna Konta (Suurbritannia, WTA 5.) – Simona Halep (Rumeenia, WTA 2.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles