Poksiringis ulmelisi summasid teeniv Mayweather on sattunud rahalisse kitsikusse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather
Floyd Mayweather Foto: Instagram

Ametlikest kohtudokumentidest on selgunud, et karjääri jooksul umbes 700 miljonit USA dollarit teeninud poksiäss Floyd Mayweather juunior on jäänud jänni maksude tasumisega.

Kohtudokumentidest selgub, et Mayweather on jäänud USA maksuametile võlgu 2015. aasta maksud ja mees ei olegi neid võimeline praegu tasuma, kirjutab USA meedia.

Mayweather on praeguseks palunud maksude maksmiseks ajapikendust. Ameeriklane on enda sõnul võimeline maksud tasuma pärast 26. augustil Las Vegases peetavat poksimatši Conor McGregoriga.

Mayweather teenib antud matši eest minimaalselt 100 miljonit USA dollarit. Koos tasuliste telekanalite ostudega võib väidetavalt tema teenistus kerkida koguni 400 miljoni USA dollarini.

5. juulil koostatud dokumendist on näha, et Mayweatheril on küll varasid, kuid ta ei saa neid maksude tasumiseks kasutada, kuna nende kasutusõigus on piiratud või nad ei ole likviidsed.

Tihti suurte sularahahunnikutega poseeriva Mayweatheri täpne võlgnevuse suurus ei ole seni avalikult teada.

Kui Mayweatheril on 2015. aasta eest maksud endiselt tasumata, siis antud aasta oli rahaliselt tema karjääri parim. Toona kohtus ta «Sajandi matšis» Manny Pcquiaoga ning pistis selle eest taskusse umbes 200 miljonit eurot.

Nüüd ongi hakanud ringi liikuma kuulujutud, et Mayweather läheb McGregoriga poksiringis vastamisi ainult seetõttu, et teenida piisavalt raha, et tasuda oma võlgnevused ja elada seejärel taas laia elu.

They say "Life Is What You Make It" and to that, I'll agree wholeheartedly! As I sit here acknowledging how blessed I am to be retired a year shy of my 40th birthday, it's nearly impossible to say that I am not living the "American Dream". Without my usual six-pack or muscle tone in sight, I can sit back and get the last laugh, knowing that I put in the "Hard Work & Dedication" to be 49-0. I'm blessed to wake up every morning, certain that my bank accounts are growing. Making 7 figures monthly without moving a finger, just further proves that I've made brilliant investments and decisions that allow me to walk away from the ring, comfortably. I'm proud to be a King. Video credit: @greg_larosa_tmt www.themoneyteam.com

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles