Manchester United ja Jose Mourinho tahavad taaskord jätta Chelsea tühjade pihkudega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiemoue Bakayoko.
Tiemoue Bakayoko. Foto: PASCAL GUYOT/AFP/SCANPIX

Alles napsas Manchester Unitedi jalgpalliklubi Londoni Chelsea nina alt endale Evertoni ründetähe Romelu Lukaku. Nüüd jahib ManU peatreener Jose Mourinho juba järgmist mängijat, keda on pikka aega seostatud Chelseaga.

Juba suve algusest peale on kirjutatud, et Chelsea soovib enda ridadesse tuua 22-aastase Prantsusmaa koondise poolkaitsja Tiemoue Bakayoko.

Lõppenud hooajal AS Monaco ridades särama löönud poolkaitsja eest on Chelsea teinud 42 miljoni euro suuruse pakkumise, kuid Monaco soovib teenida vähemalt 46 miljonit eurot.

Chelsea on tehingu vormistamisele olnud lähedal juba nädalaid, kuid Monaco on soovinud saada veidikene paremat pakkumist. Nüüd ongi mängu sekkunud ManU, kes soovib samuti keskväljale täiendust tuua.

Manchesteri klubi soovis esialgu keskväljale tuua praegu Chelsea ridadesse kuuluva Nemanja Matici, kuid pärast Lukaku tehingut ei ole Chelsea ja Manu suhted just kõige soojemad. Nii ei soovivad Chelsea enam Maticit liigarivaalile müüa. Seega vajab ka ManU alternatiivi ja selleks võiks olla Bakayoko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles