Madridi Reali superstaar liitus Müncheni Bayerniga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguez.
James Rodriguez. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP/Scanpix

2014. aasta jalgpalli MMi suurim väravakütt James Rodriguez liitus kahe aasta pikkuse laenulepingu alusel Müncheni Bayerniga.

Rodriguezt oli seni seostatud peamiselt Manchester Unitedi, Londoni Chelsea ja PSGga. Lõpuks sai Realis varumeheks taandunud Rodrigueze tulevaks hooajaks endale Bayern. Teatavasti on Bayerni peatreeneriks Carlo Ancelotti, kelle käe all näitas Rodriguez omal ajal Realis suurepäraseid esitusi.

Bayern andis ametlikus avalduses teada, et vastavalt lepingule saavad nad Rodriugueze ka püsivalt endale osta, kuid täpsete summade osas jäädi kidakeelseks. Rodriguez liitus Realiga 2014. aastal ning Madridi klubi maksis tema eest AS Monacole 80 miljonit eurot.

«Oleme õnnelikud, et saime meeskonda täiendada. Meie peatreener Carlo Ancelotti soovis James Rodriguezt meie meeskonda. Nad on juba Realis teinud varasemalt edukalt koostööd. Suutsime selle üleminekuga taas meeskonna kvaliteeti tõsta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles