Soomlasest maailma esinumber jõudis Wimbledonis taas poolfinaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Kontinen (vasakul) ja John Peers tänavusel Wimbledoni tenniseturniiril.
Henri Kontinen (vasakul) ja John Peers tänavusel Wimbledoni tenniseturniiril. Foto: GLYN KIRK/AFP/Scanpix

Tennise maailma esinumbrist soomlane Henri Kontinen pääses Wimbledoni tenniseturniiril meeste paarismängus koos austraallase John Peersiga karjääris esimest korda poolfinaali.

Kaheksa paremas seas alistasid tänavused Austraalia lahtiste võitjad kolme tunni ja 17 minuti pikkuseks veninud veerandfinaalis kümnenda asetusega Ameerika-Austraalia paari Ryan Harrisoni / Michael Venuse numbritega 6:4, 6:7 (5), 6:7 (4), 7:6 (7), 6:1. Poolfinaalis minnakse vastamisi Poola-Brasiilia duo Lukasz Kubot / Marcel Meloga, kes said veerandfinaalis jagu kohalikest vendadest Ken ja Neal Skupskist.

Kui Kubot ja Melo seljatavad poolfinaalis Kontineni ja Peersi, siis tõuseb brasiillane maailma edetabelis soomlase asemel liidripositsioonile.

Mullu triumfeeris 27-aastane Tallinnas elav Kontinen Wimbledoni segapaarismängus koos briti Heather Watsoniga. Meeste paarismängus langesid Kontinen ja Peers konkurentsist kaheksa parema seas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles