Sõnakas David Haye naaseb poksiringi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye Londonis toimunud pressikonverentsil.
David Haye Londonis toimunud pressikonverentsil. Foto: ADAM HOLT/Action Images via Reuters/Scanpix

36-aastane Briti poksistaar David Haye on naasmas tänavu detsembris poksiringi pärast aprillis saadud Achielluse kõõluse vigastust, kui ta jäi üliraskekaalu matšis alla kaasmaalasele Tony Bellewile ning pidi seetõttu minema ka operatsioonile.

«Ta võitis mind igati ausalt ning mul ei ole ühtegi vabandust,» tõdes Haye toona matši järel, kui jäi Bellewile alla 11. raundis tehnilise nokaudiga. Seejuures ei läinud kõige lihtsamalt ka duelli võitnud 34-aastasel Bellewil, kes murdis kohtumise käigus käeluu.

Haye teeb parasjagu koostööd kuubalase Ismael Salasega, kuna eelmise treeneri Shane McGuiganiga läksid teed lahku. Nüüd on britt otsustanud naasta poksringi tänavuse aasta lõpus veel teadmata vastase vastu, ehkki vahepeal liikusid jutud, justkui lõpetaks vanameister karjääri.

«Ma olen detsembris poksringis tagasi, kuid kelle vastu, pole veel teada,» ütles Haye Londoni kesklinnas toimunud pressikonverentsil.

36-aastane Haye on profina pidanud 31 matši, millest võitnud 28 ning kaotanud kolm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles