Korvpalliliit: tegeleme sellega, et Pärnu ei kaoks kaardilt (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadam (mustas) pakkus tänavu poolfinaalis fännidele palju emotsionaalseid hetki, kuid Kalev/Cramo jõu ees tuli siiski alla vanduda.
Pärnu Sadam (mustas) pakkus tänavu poolfinaalis fännidele palju emotsionaalseid hetki, kuid Kalev/Cramo jõu ees tuli siiski alla vanduda. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi lausus Pärnu kovpalliklubi kõrgliigast lahkumise uudise kommentaariks, et alaliit püüab pärnakaid igati aidata ja loodab, et meeskond siiski jätkab meistriliigas. 

«15. juulil on meeskondade registreerimise tähtaeg ja hetkel tegeleme aktiivselt sellega, et Pärnumaa korvpall ei kaoks kaardilt. Loodetavasti juba homse tööpäeva jooksul saame anda lisainfot,» lausus Kuhi Postimehele. Möödunud hooajal Pärnu Sadama nime all meistriliiga poolfinaali jõudnud klubi teatas täna, et jätkab küll noortetööga, kuid ei osale uuel aastal eanm kõrgliigas.

Viimastel aastatel on Pärnu klubi eelarvega olnud pidevalt pingeline seis, kuid algava hooaja eel on ebakindlus nii suur, et klubi juhatus ei pidanud mõistlikuks Eesti kõrgeimas liigas jätkata. «Meie sportlik ambitsioon pärast lõppenud hooaega oli jätkata vähemalt samaväärselt kui mullu. Ja miks mitte teenida medal. Aga medali eelarve on vähemalt kolm korda suurem kui meie eelarve,» selgitas klubi juht Mait Käbin loobumisotsust Pärnu Postimehele.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles