Video: Ragnar Klavan alustas hooaega võiduka nullimänguga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli mängijad tähistamas Marko Grujići (keskel) väravat.
Liverpooli mängijad tähistamas Marko Grujići (keskel) väravat. Foto: CRAIG BROUGH/Action Images via Reuters

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool sai hooaja avamängus kirja kindla võidu, kui treeningkohtumises alistati skooriga 4:0 Inglismaa tugevuselt viiendas liigas mängiv Tranmere Roversi meeskond.

Liverpool tegi kohtumise jooksul koguni 11 vahetust, kui teiseks poolajaks pääses väljakule ka keskkaitsja Klavan. Seejuures vahetati kõik väljakumängijad pärast avapoolaega välja ning ainult põhiväravavaht Lorius Karius pääses puhkama alles 67. minutil, mil vahetusest sekkus 18-aastane poolakas Kamil Grabara. Ainsana ei teeninud Liverpooli ridades mänguminuteid 21-aastane kaitsja Connor Randall ning meeskonna koosseisu ei kuulunud vigastuse tõttu üks põhikeskkaitsjatest Dejan Lovren.

Liverpooli eest said penaltipunktilt jala valgeks James Milner ja Ben Woodburn ning mänguolukordadest skoorisid Marko Grujic ja Pedro Chirivella.

Liverpool peab järgmise treeningkohtumise juba reedel, kui minnakse vastamisi Wigan Athleticuga.

Video Liverpooli väravatest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles