Valitsev vormel 1 maailmameister Nico Rosberg kaotas oma võidukarika ära

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aasta vormel 1 maailmameister Nico Rosberg koos võidukarikaga.
2016. aasta vormel 1 maailmameister Nico Rosberg koos võidukarikaga. Foto: POOL/REUTERS/Scanpix

Valitsev vormel 1 sarja maailmameister Nico Rosberg avaldas, et ta kaotas hiljuti ära oma võidukarika.

32-aastane sakslane osales sel nädalavahetusel toimuva Suurbritannia GP eelsel üritusel Londonis, kus kohe pärast eelmisel aastal maailmameistriks tulles karjääri lõpetamisest teatanud Rosberg tunnistas, et tema võidukarikas kadus mingiks ajaks ära.

«See (võidukarikas – toim) tähendab mulle loomulikult väga palju, kuid mul oli tohutu hirm, sest saatsime selle hiljuti eriti kõrge jälgimise all Goodwoodi (Goodwood Festival of Speed on igal aastal Inglismaal West Sussexi piirkonnas toimuv autospordiüritus, kus ajaloolised mootorsõidukid püüavad ronida mööda teatud mäge üles – toim) ja see kadus ära,» tõdes endine Mercedese piloot Rosberg.

«See oli jäägitult kadunud viis päeva, mistõttu elasin üle mitmed rahutud päevad. Leidsin selle lõpuks oma postkastist ning nüüd on see tagasi ja olen taas väga õnnelik,» rääkis Rosberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles