Sõnasõda jätkub ehk McGregor Mayweatherile: sa oled 40, ei oska lugeda ja käitud nagu 10-aastane

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor (paremal) ja Floyd Mayweather juunior Torontos toimunud presssikonverentsil.
Conor McGregor (paremal) ja Floyd Mayweather juunior Torontos toimunud presssikonverentsil. Foto: Tom Szczerbowski/USA Today Sports/Scanpix

26. augustil leiab suure tõenäosusega aset kõigi aegade kallim poksimatš, kui Las Vegases lähevad omavahel vastamisi poksistaar Floyd Mayweather juunior ja vabavõitleja Conor McGregor. Kui teisipäeval peeti ürituse turundamiseks mõeldud esimene pressikonverents Los Angeleses, siis eile toimus samalaadne ettevõtmine Torontos, kus peeti maha järjekordne sõnasõda.

Kui teisipäeval lubas 28-aastane McGregor endast 12 aastat vanema Mayweatheri 26. augustil poksiringis oimetuks peksta, siis solvangute loopimine ning julgete avalduste esitamine jätkus ka eile.

Kui teist päeva järjest ilmus McGregor publiku ette lavale uhkes ülikonnas, siis Mayweatheril oli taas seljas T-särk, jalas mugavad püksid ning peas nokkmüts. «Kuidas ma välja näen?» küsis McGregor publikult ning osutas Mayweatherile, kes oli lavale tulnud seljakotiga. «Sa oled 40! Mida sa teed laval koolikotiga, kui sa ei oska isegi lugeda?» jätkas McGregor, viidates kuulujuttudele seoses vanameistri lugemisraskustega.

Mayweatheril oli aga vastus olemas: «Kas tõesti olen mina üks neist, kes ei oska lugeda? Ainult mina olen see, kes teeb raha ning loeb seda.»

«Sa oled võlgades,» viitas McGregor asjaolule, kui hiljuti selgus ametlikest kohtudokumentidest, et 2015. aastal on Mayweather jäänud USA maksuametile maksud võlgu ning ta pole võimeline neid praegu tasuma.

«Ma olen suurepärane, 49:0 (Mayweather on võitnud kõik matšid oma karjääri jooksul – toim). Olen küll 40-aastane, kuid näen välja nagu 20.» McGregori vastus seepeale: «Aga käitud nagu 10-aastane.»

Täna toimub järjekorras kolmas pressikonverents New Yorgis ning homme viimane ehk neljas Londonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles