Järelvaadatav: Pärnu teenis kodupubliku toel hooaja teise viigi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 19. voorus teenis Pärnu rannastaadionil toimunud kohtumises liigatabeli viimane meeskond Pärnu Vaprus tänavuse hooaja teise viigitulemuse, kui mängis Paide Linnameeskonnaga 1:1 viiki. Postimehe ülekannet kommenteeris Kristjan Jaak Kangur.

Suvepealinna meeskonna eest skooris juba 11. minutil Enrico Veensalu ning ehkki Paide viigistas 58. mänguminutil tänu Magnar Vainumäe tabamusele, siis pidas Pärnu lõpuni koduseinte toel vastu ning sai liigatabelisse kahe võidu ja 15 kaotuse kõrvale kirja hooaja teise viigi.

Liigatabelis jätkab Pärnu endiselt punase laterna rollis, kui on kaheksa punktiga kümnendal kohal. Paide Linnameeskond tõusis praeguse seisuga 17 punktiga seitsmendale positsioonile, kuid 19. vooru viimases kohtumises lähevad täna kell 19 omavahel vastamisi veel Narva Trans ja Sillamäe Kalev. Praegu asub neist viimane 16 silmaga kaheksandal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles