Kalju kaotusmängu tõi omapära kohtuniku vahetus

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju - Videoton
Nõmme Kalju - Videoton Foto: Mihkel Maripuu

Jalgpalli Euroopa liiga teise eelringi avakohtumine Nõmme Kalju – FC Videoton (Ungari) lõppes külaliste 3:0 võiduga ja oli igapidi unustamisväärne, kui välja jätta üks harukordne seik: 31. minutil sai vigastada portugallasest kohtunik Joao Capela, kes tuli välja vahetada.

Capela jälgis mängu ega pannud tähele, et tema jooksutrajektoor ristus keskväljal Kalju teeneka poolkaitsja Reginaldi omaga. Toimus kokkupõrge, kus Reginald täitis jäämäe ja kohtunik Capela Titanicu rolli. Esimene sai paar kriimu, teine läks põhja.

Peale Reginaldi tugeva korpuse tegi Capelale viga ka kõrvamikrofon, mis jäi kokkupõrkes kahe mehe vahele ja tegi portugallasele viga. Capelat tohterdati esmalt mitu minutit platsil ja siis riietusruumis. Teiseks poolajaks oli ta piisavalt toibunud, et täita tema asemel kohtumist teenindama asunud neljanda kohtuniku Luis Miguel Branco Godinho ülesandeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles