Video: Mayweather loopis McGregori näkku hunniku sularaha (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor ja Floyd Mayweather
Conor McGregor ja Floyd Mayweather Foto: Noah K. Murray/USA Today Sports

Floyd Mayweatheri ja Conor McGregori meediatuur jõudis ööl vastu tänast New Yorki. Kui eelneval kahel pressikonverentsil oli iirlasest vabavõitlejal McGregoril seljas ülikond, siis sel korral kandis ta palja ülakeha peal mantlit. Lisaks solvangutele läks New Yorgis lendu ka hunnik sularaha.

26. augustil aset leidva poksimatši promomiseks mõeldud meediatuuri kolmandal pressikonverentsil tuletas Mayweather McGregorile meelde, et iirlane on allaandja. Lisaks pidas ta vajalikuks iirlasele sularahapataka näkku visata. «Mina juhin seda sõud,» tuletas karjääri jooksul kaotusteta püsinud poksija McGregorile meelde. Iirlane polnud aga 40-aastase Mayweatheri tembust kuigi vaimustatud: «Need on ju kõik 1-dollarilised. Kus õige raha on?»

Võrreldes eelnevate pressikonverentsidega, kippusid ka sel korral solvangud samasse auku kukkuvat ning Sportsmaili hinnangul hakkavad neil ideed otsa saama. Siiski soovis McGregor vähemalt ühe asja New Yorgis selgeks teha: «Kas teate, et olen poolenisti mustanahaline? Ole nabast all pool pooleldi must.» Nimelt tabasid McGregorit pärast teist pressikonverentsi süüdistused nagu oleks iirlasel midagi mustanahaliste vastu.

Täna õhtul jätkub meediatuur viimase pressikonverentsiga Londonis Wembley staadionil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles